FAMILIEWEEKEND

VERJAARDAGSFEEST

SERVICECLUBS

SPORTCLUBS

Familieweekend

In Jeanne de Jupille bieden wij u een uitstekende accommodatie voor uw familieweekend, vergadering of andere activiteit.

Sportclubs

Jeanne de Jupille is een compleet uitgeruste verblijfssaccommodatie die bekend staat om zijn gezellige ruimtes, goed ingerichte keuken en aangename natuuromgeving. We kunnen u een waaier van activiteiten aanbieden, onder andere een adventure programma op het Basecamp te Jupille.

Wat is aanwezig

Ruime eetplaats
4 slaapkamers, 1 badkamer (met lavabo, douche en toilet) + aparte toilet
Salon met open haard: brandhout wordt afzonderlijk aangerekend volgens verbruik
Muziekinstallatie met USB aansluiting
In het salon beschikt u over een flatscreen met USB en HDMI-aansluiting.
Keuken voorzien van alle faciliteiten: microgolf, afwasmachine met afwasproduct, fornuis met oven, grote ijskast, koffiemachine met koffiefilters… en al het nodige keukenmateriaal, geen frietketel (wel eigen keukenhanddoeken meebrengen)
Toiletpapier is aanwezig
Barbecue met rooster en toebehoren, geen houtskool wel hout
Wandel- en stafkaart zijn beschikbaar ter plaatse
FREE WIFI

Verjaardagsfeest

Jeanne de Jupille, ideaal voor wie op zoek is naar een sfeervol verblijf voor een verjaardagsweekend of andere aangelegenheid? Wij bieden: 4 slaapkamers – een sfeervol terras met barbecue een salon met open haard – een comfortabele keuken – een ruime eetplaats – prachtige natuur. Kortom, the place to be voor wie iets te vieren heeft!

Prijzen

Hele jaar door,
weekendprijs 300€

+100€ kuiskosten
+ verbruik volgens tellers

Serviceclubs

Wildtrails beschikt over de ideale accommodatie voor groepen tot 50 personen. Serviceclubs, reünies, natuurliefhebbers, verenigingen, seniorengroepen…

Algemene voorwaarden

Download hier onze algemene voorwaarden.

onze andere locaties