FACILITEITEN

SALON

PARKING

TUIN

Salon

In de living is het bijzonder aangenaam vertoeven. Je kan er even tot rust komen bij een hapje en een drankje, gezellig keuvelen of met z’n allen een gezelschapsspel spelen bij de open haard… In de volledig uitgeruste keuken kan dan weer voor elk wat wils worden klaargemaakt – van snelle hap tot exquise maaltijden.

Terras en tuin

Jeanne de Jupille beschikt over 1 terras met barbecue & een superterras /privétuin op 100m op schiereilandje aan de Ourthe. Lange tafels en zicht op de Ourthe, de rotsen en de bossen. Vanuit het terras is er prachtig zicht op het water.

Faciliteiten

Ruime eetplaats
4 slaapkamers, 1 badkamer (met lavabo, douche en toilet) + aparte toilet
Salon met open haard: brandhout wordt afzonderlijk aangerekend volgens verbruik
Muziekinstallatie met USB aansluiting
In het salon beschikt u over een flatscreen met USB en HDMI-aansluiting.
Keuken voorzien van alle faciliteiten: microgolf, afwasmachine met afwasproduct, fornuis met oven, grote ijskast, koffiemachine met koffiefilters… en al het nodige keukenmateriaal, geen frietketel (wel eigen keukenhanddoeken meebrengen)
Toiletpapier is aanwezig
Barbecue met rooster en toebehoren, geen houtskool wel hout
Wandel- en stafkaart zijn beschikbaar ter plaatse
FREE WIFI

Download hier onze algemene voorwaarden.

Kamers

Wij beschikken over 4 kamers & 1 badkamer met lavabo, douche en toilet. Comfortabel voor 8 à 10 pers. (Meer kan op aanvraag. Voor grotere groepen is er een arrangement mogelijk met enkele chambres d’hôtes en andere gebouwen van Wildtrails die zich in het dorp bevinden.

Parking

Jeanne de Jupille beschikt over een parkeerplaats aan de gite. Op 200m is er een ruime parking (Wildtrails Basecamp)

onze andere locaties